Stoelmasseur Amsterdam

Stoelmasseur Amsterdam

Elke maand komt de Stoelmasseur Amsterdam bij ons op kantoor. Hiervoor neemt hij zijn eigen ergonomische stoel mee, waar onze medewerkers plaats op mogen nemen. In het begin ging deze masseur van bureau tot bureau, maar daar is nu verandering in gebracht. In een aparte kamer staat nu deze stoel en van hieruit worden ook de behandelingen gegeven. Dit is toch wel een stuk fijner dan op de werkvloer te zitten. Op deze manier kan jij je ook makkelijker overgeven aan de heerlijke massage. Een massage duurt ongeveer 15 minuten en hierna voel jij je weer als herboren.

Physiotherapist giving back massage to a patient in the clinic

Bestel ook de Stoelmasseur Amsterdam voor op kantoor

Danielle ter Haar is de eigenaresse van TripleEffect  en zij heeft een heel team van ervaren masseurs onder haar hoede. Wanneer er wordt besloten om een massage tijdens de werktijden te geven, wordt er eerst een kennismakingsgesprek gegeven. Na dit gesprek worden er afspraken gemaakt en een masseur toegewezen.

Iedereen die bij ons werkzaam is, is zeer goed te spreken over deze behandelingen. Het is ook te merken aan de mensen die vaak klachten hebben aan de rug of schouders, dat deze hierdoor een stuk beter in hun vel zitten. de energie ie weer terug op de afdeling en dat werkt een stuk prettiger.