Geweldig cadeau kinderkleding Woerden

logo

Een tijdje geleden moest ik een cadeau halen voor de verjaardag van mijn neefje. Mijn neefje houdt van stoere kleding en daarom leek het mij leuk om op zoek te gaan naar kinderkleding Woerden. Voor het cadeau had ik namelijk een leuk jasje in mijn hoofd die mijn neefje makkelijk aan kon doen.

Goede winkel

 

bluefishOmdat ik eigenlijk nooit kinderkleding koop ben ik eerst via het internet op zoek gegaan naar winkels die kinderkleding verkopen hier in Woerden. Met mijn zoekterm “kinderkleding Woerden” had ik al snel een lijst met winkels bij mij in de buurt.

Met deze lijst ben ik de stad in gegaan. De meeste winkeltjes waren makkelijk te vinden, maar het leukste winkeltje zat een beetje verstopt. Het winkeltje dat ik had bezocht heette Dapper. Deze winkel had een groot assortiment aan leuke kinderkleding.

Al snel zag ik iets wat leek op wat ik in mijn hoofd had. Toen ik het uit het rekje pakte zag ik dat het precies was wat ik zocht. De maat die ik zocht was er helaas niet, maar de verkoopster vertelde mij dat het wat groter uitviel en daarom kon ik makkelijk een maatje kleiner kopen.

Mijn neefje vond het cadeau heel erg leuk!