Internet marketing Eindhoven bood mij de oplossing

websitepromotor-logo

websitepromotor-logoAls bedrijf is het belangrijk dat je website goed gevonden wordt. Voor mij is het van groot belang dat mijn website lokaal vooral goed vindbaar is. Het leek mij daarom een goed idee om op zoek te gaan naar een bedrijf dat vooral werkzaam is in de regio Eindhoven. Zo weet het bedrijf precies wat er gedaan moet worden om beter vindbaar te worden in de regio.

Op zoek

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “internet marketing Eindhoven“. Al snel had ik een goede website te pakken, namelijk die van Websitepromotor.

Op de website van het bedrijf vond ik heel veel informatie over internet marketing Eindhoven die mij wel aansprak. Het ging mij voornamelijk om de beter vindbaarheid in de bekende zoekmachines. Aan de informatie te zien was ook de SEO een specialiteit.

Omdat ik meer wilde weten heb ik telefonisch een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak heb ik het een en ander besproken en het leek mij wel een goed idee om gebruik te maken van de diensten van Websitepromotor. Alle informatie die zij nodig hadden heb ik aangeleverd en daarmee gingen zij aan de slag.

Mijn pagina is nu al beter vindbaar en ik ben benieuwd!