Goede personeelsplanning software gebruikt

tamigo

Sinds kort heb ik een nieuwe winkel geopend. De nieuwe winkel moet vanaf het begin goed lopen en daarom heb ik soms wat personeel van mijn andere winkel ook in de nieuwe winkel. Hiervoor moest ik wel goede personeelsplanning software aanschaffen.

Makkelijk in gebruik

Normaal maakte ik een rooster met de hand op een papiertje. Lekker ouderwets, maar ik wist dat dit niet meer soepel ging werken. Het was daarom ook belangrijk dat ik over ging stappen naar het maken van roosters met een digitale personeelsplanning software.

Van en vriend had ik begrepen dat ik de software van Tamigo moest gaan gebruiken, omdat het heel erg fijn in gebruik zou zijn. Een van de dingen die ik fijn vond was dat het rooster via een telefoon ingezien kon worden.

phoneswhitenOp deze manier kan het personeel precies zien waneer zij wel en niet hoeven te werken. Via de telefoon kunnen ook eventuele wisselingen door worden gegeven. Het zorgt ervoor dat de roosters een heel stuk duidelijker zijn en hierdoor zijn geen misverstanden meer ontstaan.

De software is geweldig en ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om over te stappen naar het maken van digitale roosters.