Blum scharnieren voor mijn kast

logo

Een tijdje geleden heb ik een kast op maat laten maken in mijn kamer. Deze kast is bedoeld voor mijn kleding en die wilde ik zo min mogelijk in het zicht hebben. Voor het ontwerp van mijn kast zijn destijds Blum scharnieren besteld die er voor zouden zorgen dat het ontwerp helemaal gerealiseerd kon worden.

Kapot blum_opdekscharnier_schroeven_1

Vorige week had ik de deuren van mijn kast open staan en op de een of andere manier struikelde ik tegen de kast aan. Toen ik weer opstond zag ik dat de onderste scharnier was gebroken omdat ik tegen de kast aan viel. Omdat mijn kast pas nieuw is baalde ik wel heel erg. De deuren sloten niet meer goed, maar het was volgens mij makkelijk op te lossen.

De scharnier moest alleen vervangen worden en daarom heb ik gebeld naar bedrijven bij mij in de buurt of zij Blum scharnieren verkochte. Er was geen bedrijf in de omgeving die ze had en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan.

Al snel kwam ik terecht bij Klusonderdelen.nl. Deze website verkoopt van alles en nog wat en dus ook de Blum scharnieren. De scharnieren heb ik direct besteld.

Toen de scharnieren binnenkwamen heb ik deze heel makkelijk kunnen vervangen!