Rolluik onderdelen

logo (2)Het bestellen van rolluik onderdelen is niet voor iedereen weggelegd aangezien ik totaal niet weet wat ik nodig heb om mijn rolluiken te maken. Helaas gaat een van mijn rolluiken niet meer omlaag waardoor het aardig warm in huis begint te worden. Hier zit ik niet op te wachten aangezien ik het belangrijk vindt dat mijn dieren in een koele woning verblijven. Door op het internet te zoeken naar onderdelen met mijn man aan mijn zijde ben ik terecht gekomen op de website van de Zonnerij.nl. Hier hadden ze diverse onderdelen voor een aantrekkelijke prijs, mijn man had de onderdelen al gevonden voordat ik het überhaupt zag waardoor we meteen konden bestellen.

Door vanachter onze computer te bestellen hoeven we er geen moeite voor te doen en wordt het zonder problemen bij ons thuis bezorgd. Je krijgt er trouwens een digitale handleiding bij hoe dat je deze onderdelen het beste kan monteren. Voor ons is het perfect waardoor we het ook direct hebben besteld!

Het enige wat er vervangen moest worden was de motor van de rolluik. Nu dat deze is vervangen heb ik weer enorm veel plezier met onze rolluiken!