Wat zijn de leukste Toscane bezienswaardigheden?

Toscane bezienswaardigheden

Italië is voor veel Nederlanders een prettige vakantiebestemming. Dit komt doordat de mensen in het land erg gastvrij zijn, maar daarnaast is de omgeving natuurlijk ook prachtig. Ook het lekkere eten en het mooie weer zijn belangrijke redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Italië te gaan. Zeker Toscane is erg populair tijdens de zomervakantie. De meeste Nederlanders kiezen ervoor om tijdens de zomervakantie naar de regio Toscane te gaan. Echter, wat zijn nou eigenlijk de leukste Toscane bezienswaardigheden?

De regio’s binnen Toscane

Toscane bestaat uit een aantal regio’s, zoals Lazio en Umbrië. Echter, voor veel Nederlanders staat Toscane vooral bekend om haar wijnstreken en bijzondere omgeving. Op dit moment kiezen de meeste Nederlanders ervoor om op een camping te zitten in deze regio. Helaas vinden een aantal mensen dit niet prettig. Gelukkig is het voor hen mogelijk om ervoor te kiezen om naar een landhuis te gaan. 

Toscane bezienswaardigheden

De stad Florence

Wanneer je van plan bent om naar Toscane te gaan, kun je ervoor kiezen om naar de stad Florence te gaan. De hoofdstad is ontzettend populair onder toeristen. De kans is groot dat je de beroemde brug van de stad ooit al eens voorbij hebt zien komen. Wil je daarentegen naar een iets rustigere stad? Dan zou je de stad Siena ook eens kunnen bezoeken. Hier is de middeleeuwse historie namelijk bewaard gebleven.